Hvor alvorlig er faren nu for terrorisme?

25. april 2013, kl. 19:00

Og er der i virkelighed en større trussel fra spontan vold og chikane? Formanden for Dansk Zionist Forbund Max Meyer og den jødiske menigheds sikkerhedsansvarlige repræsentant Michael Gelvan vil forsøge at besvare dette spørgsmål

Den jødiske menighed har i de seneste år været udsat for en øget antisemitisme. Det har vist sig i form af chikane og endda enkelte overfald. Det følger en tendens, som man kan iagttage i det meste af Europa. Det er imidlertid ikke nyt, at danske jøder har været i fare og i 1985 eksploderede en bombe ved synagogen i Krystalgade. Årtierne
efter 1968 var præget af palæstinensisk terrorisme, men i de senere år har der også været en række terrorplaner vendt mod den jødiske menighed.
Hvor alvorlig er faren nu for terrorisme? Og er der i virkelighed en større trussel fra spontan vold og chikane?

Selskabet har bedt formanden for Dansk Zionist Forbund Max Meyer og den jødiske menigheds sikkerhedsansvarlige repræsentant Michael Gelvan, der siden 1983 har været involveret i menighedens sikkerhed, om at give deres bud på disse spørgsmål. De vil blive interviewet af cand. mag. David Jano, der er historiker.

Tilmelding til arrangementet foregår på her på vores hjemmeside eller på rambamcph@gmail.com senest 21. april 2013.Det er også muligt at tilmelde sig på Selskabets telefon 29887948.

 

Samarbejdspartnere:

   

KOMMENDE ARRANGEMENTER